Freia sprer ekte glede i jula

Kampanje for Freia.

Den splitter nye kommunikative plattformen «Freia skaper glede» begynner med et spesielt julekort til menneskene vi er glad i.

Art Direction
Konsept
Motion Design

Julen handler om familie, kjærlighet, glede, varme og deilig mat, og spesielt den klassiske sjokoladen. Freia er en aktiv del av nordmenns liv i denne tiden, hvor vi gir sjokolade som en kjærlighetsgest til familie, venner og serverer den på julebord.

Freia_Person_4
Freia_Person_1
Freia_Person_2
Freia_Person_8

Storken ble levende gjennom bevegelse for å feire høytiden! Freia skaper tross alt ekte glede.

Mens å spise velsmakende sjokolade i julen er gledelig i seg selv, er det viktig å understreke at det er enda bedre å dele den gleden med noen andre. Å dele er omsorg, og i julen er dette spesielt viktig. I juleperioden blir forbrukerne overveldet av presset med å kjøpe produkter. Merkevarer presser denne agendaen, og viser sjelden den virkelige hensikten med å kjøpe en gave, som er å dele glede med dine kjære.

Freia_Person_7
Freia_Person_6
Freia_Person_5
Freia_Person_3

Freias tilgjengelighet, kombinert med gleden den skaper, er en enkel, men likevel gjennomtenkt gave til dine kjære. Spesielt i en sesong der du ønsker å vise familie og venner at du bryr deg om dem. Freia er en gave dere kan nyte sammen, og som lar dere skape nye minner sammen.

For å markere dette, og introdusere den nye plattformen «Freia skaper glede», har vi laget en julekampanje der ekte mennesker deler sin optimale Freia-gave til en de er glad i eller noen de bryr seg om. I filmene velger de en sjokolade som passer spesielt for mottakeren, og deler årsakene til hvorfor de ønsker å gi dem noe gledelig som sjokolade. Filmene fungerer som en personlig melding til disse kjære, og de er spilt inn i den originale Freia-butikken på Karl Johan i Oslo.

Ekstra takk til:

Heimlich.
Knut Jensen, producer.
Stefan Faldbakken, director.

SMFB Dinamo
Storgata 2,

0155 Oslo